Adik tumblr

posted by | Leave a comment

pas2 aq memasokkn jari aq kt dlm lubang pantat dier..

lpas aq abes ltak telepon jer pelacur nie pancut wt kali yg ke2…

aku cakap kita main macam dalam cite myfirsttime nak. sebab dia memang dah lama teringin nak rasa camne main dengan abang.

aq tenyeh2 dier punyer kelentit pkai aq punyer lidah.. aku terangkan kat dia yang aku lebih suka baca myfirsttime dari tengok blue betul-betul sebab apa-apa hal aku boleh cover tiap kali mak ayah aku masuk bilik. dia kata dia nak baca lagi cerita pasal sex dengan aku plak. aku duduk sebelah dia pastu aku search satu cerita pasal adik-beradik buat sex. time tu baru aku tau yang aku dengan adik aku tu bukan adik beradik kandung. aku ader cowunk kakak ipar ,,, mulut dier nie mcm langsi skit. time dier ajar aq tusyen , aq ltak 4 bijik kt dlm botol air… mle2 aq tgok lpas dier minum dier mcm x snang duduk..

Leave a Reply

  1. 1 us air force singles dating com 02-Dec-2016 01:02

    Here’s How it Works Two minutes before a live call is scheduled to end a warning prompt will interrupt the call momentarily.

  2. Live video sex chat nyc 17-Oct-2014 07:45

    pas2 aq memasokkn jari aq kt dlm lubang pantat dier..

Free chat raw sex