Cerita lucah janda muda bertudung labuh di rogol mat bangla di kilang Free online dirty sex chat rooms without registration

posted by | Leave a comment

“Aaaahhhhhh…..aaaaaahhhhh I tak tahan lagi,” katanya lagi. Matanya terpejam menahan kesedapan yang amat sangat. I ulang lagi gerakan keluar masuk tu cuma makin lama makin tinggi kakinya I angkat. I terus menujah tongkat I keluar masuk dengan gerakan yang makin laju.

Punggung budak tu terangkat-angkat mengikut rentak. “ooohhhhh…….sedapnya sayang,” katanya sambil punggungnya meliuk lintuk. Bila I gerakkan tongkat I, wajahnya mengeriut menahan nikmat.

Aku suruh lah salah sorang dari mereka bawa pulang aje ke rumah. Rupa nya kalau larut malam diorang bukak VCD blue lah kat hotel ni. ” ” Alah……relaks lah……tengok lah dalam handbeg I tu, I makan pil lah. Dia membuka tuala basah yang membalut tubuhnya dan melontar ke arah ku sambil tersenyum geram. Bagi mana-mana gadis dekat Terrengganu yang rasa mereka dah cukup pengalaman tu,.

I pernah kira time make love ngan sorang girl yang buat ngan I, dia ‘cum’ 30 kali baru I selesai. Jarak Pekan tempat I berniaga ni agak jauh sikit dari bandar ‘K’ jadi I harus berkejar pulang. Kenderaan untuk ke Pekan tempat I tidak ada jadual tertentu. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu I sampai kat perhentian bas. So I terus naik memandangkan tak ada lagi kenderaan lain. Tak lama kemudian kemudian kenderaan pun mulai bergerak. Anyway……here’s a story about one of my sexual experince ngan budak umur 15 tahun. Kisah ni baru minggu lalu saja terjadi dan masih segar dalam ingatan. Time duduk tu I ternampak lah sorang gadis berada kat belakang I. Bila kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba-tiba je enjin kenderaan berhenti. Sebenarnya sebelum ni I memang dah biasa buat hubungan seks dengan teenager but kebanyakan yang berumur 20 ke atas. I buka semua kain yang ada di badan I terus menyusup masuk dalam selimut yang dipakainya. Tangan I terus menjalar meneroka gunung kembarnya yang baru nak tumbuh tu. I agak-agak dia dah ‘cum’ hampir 7 kali dalam masa yang singkat berdasarkan dari gerakan punggungnya dan kemutan farajnya yang sangat terasa. I dengar bunyi nafas dia pun macam baru balik dari jogging. Air yang keluar dari farajnya terus keluar dengan banyak sekali.

Leave a Reply

  1. gambar isteri ku tengah melancap 28-Aug-2016 06:57

    If you prefer to have one on one live video and audio chat with random strangers, please go to our Cam Chat.

  2. dating during middle school 18-Jan-2016 15:55

    Her features are recognizable on the figure of Friendship.

Free chat raw sex