Cerita sex dgn budak 18 thn paksa

posted by | Leave a comment

Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi.Nadia seorang setiausaha di sebuah syarikat swasta, mempunyai paras rupa yang amat jelita, dengan potongan badan yang amat memberahikankan, 36D-26-35.

Mereka berdua dibesarkan dengan cara kebaratan oleh ibu bapa mereka.

Peluh yang keluar dari badan I dan dia membasahkan kuyup cadar katil.

Sambil tu tangan I mengusap putingnya yang telah memang keras. Bila tangan I dah puas meneroka gunung kembarnya…..perlahan-lahan tangan I turun hingga ke faraj nya. Maka I tak jadi untuk terus menggerakkan tongkat I, cuma tekan aja sambil menunggu. Dia menjerit dengan kuat…..farajnya mengemut tanpa berhenti-henti. Gerakan laju tongkat I tetap I teruskan hingga pinggang I tak tahan lagi pasal lenguh sangat.

I pernah kira time make love ngan sorang girl yang buat ngan I, dia 'cum' 30 kali baru I selesai. Jarak Pekan tempat I berniaga ni agak jauh sikit dari bandar 'K' jadi I harus berkejar pulang. Kenderaan untuk ke Pekan tempat I tidak ada jadual tertentu. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu I sampai kat perhentian bas. So I terus naik memandangkan tak ada lagi kenderaan lain. Tak lama kemudian kemudian kenderaan pun mulai bergerak.

Anyway……here's a story about one of my sexual experince ngan budak umur 15 tahun. Kisah ni baru minggu lalu saja terjadi dan masih segar dalam ingatan. Time duduk tu I ternampak lah sorang gadis berada kat belakang I. Bila kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba-tiba je enjin kenderaan berhenti.

Leave a Reply

Free chat raw sex