Gambar wanita umur 30an keatas tayang tetek

posted by | Leave a comment

Dalam kereta kami diam jer, sehinggalah sampai ke kelinik. Dan dalam tu aku kata kat dia “maafkan abang pasal petang tadi”. ” “Tak sangka pula na begitu sensitive.” Sambil tersenyum dia berkata “mana tak sensitive bang, dah 3 bulan tak kena.” Sambil tergelak matanya melirik ke depan seluar aku. Selesai dengan doktor kami naik kereta untuk pulang. “tak tau lah nak cakap bang.” Imran tidur di seat belakang kereta setelah diberikan ubat demam, doctor terpaksa memberikan ubat sertamerta kerana suhu badannya yang agak tinggi. Aku tekankan telapak tangan ku pada cipapnya dan gosok ke atas dan ke bawah menyebabkan dia menggeliat kegelian. Oleh kerana tempias dek hujan dan basah, blousenya menjadi transparent dan melekap pada tubuhnya serta menyerlahkan buah dada di sebalik coli half-cupnya. Menyedari mata aku seolah-olah sedang menelanjangi tubuhnya, Anisah lantas menuju ke dapur sambil berkata dengan manja “Hai cik abang oiii, janganlah tengok orang macam tu, awakkan sedang berpuasa”. Aku menundukkan kepala kelantai sambil membiarkan Ah Beng mengerjakan kedua-dua lubang dubur dan farajku. Tidak pernah aku klimaks sebegini nikmat dan berkali-kali semasa aku bersetubuh dengan suamiku sebelum ini. So I angguk lah rupanya yang lain memang dah ready pun. Mungkin Diana ada menceritakan kepada rakan-rakannya bahawa aku lebih suka memuaskan nafsu perempuan terlebih dahulu dan kalau boleh mesti klimaks tiga kali sebelum aku masukkan batangku. Si perempuannya sudah berkemas cantik dengan make up. Kami ada masa tiga malam dua hari untuk projek mega itu dan buat apa tergesa-gesa. So undian pusingan pertama, aku akan buat projek dengan Amy.

Sambil duduk menunggu giliran tu kami berbual-bual. Kemudian dia berkata “boleh tak kita singgah kat supermarket kejap, nak beli barang sikit”. Setelah selesai membeli barang yang dia hendak kami pun balik. Aku tak pernah tanya benda-benda sulit pada na, tapi malam tu aku rasa lebih open. Aku masukkan tangan ku ke dalam seluar dalam nya dan jari telunjukku pantas berada di celah alurnya. Tubuhku yang agak sejuk serta merta menjadi panas dek gelodak nafsu yang kurasakan bagai badai yang melanda tiba². Setelah berpuas hati dengan aksi dan permainanku Ah Beng mencabut timun diduburku dan mula menujah ganas duburku sambil timun di farajku masih tersumbat kemas difaraj. Mendengar pendedahan itu aku menjadi sangat bangga tetapi apabila aku bertanya kepada Diana siapa yang dia ingin fuck, dia tetap berkata “You the best honey. ” tanyaku apabila merujuk kata-kata dia tadi mengenai semua rakan-rakannya mahu fuck dengan aku. Kemudian aku bersuara “Pusingan pertama, sila baris. Melihat undian pertama itu, Amy bukan main gembira lagi, sempat dia mengenyitkan mata ke arahku.

Mukanya kemerahan, sama ada kerana malu atau kerana terangsang. Dia menyerahkan imran kepada aku dan bergegas ke bilik air untuk memandikan anaknya. Sampai di satu kawasan yang agak gelap aku berhentikan kereta di tepi jalan. Aku paut tengkuk na dan dekatkan mulutku ke mulutnya. Aku dah tak dapat nak mengawal kedudukan aku sekarang memikirkan yang sekejap lagi aku akan dapat merasa tubuh adik iparku yang comel tu. So tanpa berlengah lagi kami pun bercumbuan sehinggalah dia klimaks dan tertidur. Lebih kurang setengah jam aku matikan TV dan bangun menuju ke bilik air. Bilik Na dan sebuah bilik kosong berhampiran dengan ruang tamu. Walaupun aku masih dikira remaja, namun aku sudah pandai meninjau-ninjau buah dada perempuan. Mungkin kerana mengenangkan jasaku, Anisah mengajak aku masuk ke dalam rumahnya sebentar untuk minum kopi buat memanaskan badan lagipun dia kata bini aku bukan ada kat rumahpun…(terkejut aku camna dia boleh tau hal ini…tapi mungkin sebab dia ni seorang jiran prihatin kot…). Setelah aku berada dalam posisi menonggeng Ah Beng memasukkan semula timun tersebut ke farajku dan mengacukan sebiji timun lagi ke lurah punggungku. Dia mendedahkan bahawa kesemua mereka (yang perempuan) mahu melakukannya. it’s a new experience, I wonder how good they are compare to you. Masing-masing diberi peluang untuk melakukan sentuhan ringan sebelum memulakan adengan.

Isteri aku masa tu tengah menyuap anak ku yang kecil sekali di dapur. Selepas maghrib, aku pun bersiap untuk menghantar na dan imran ke klinik. Mulutnya dengan rela menerima kucupan ku dan kami berkuluman lidah untuk seketika. Tangan kanan ku terus memainkan celah kelengkangnya. Selesai sahaja aku kata kat dia aku nak duduk di luar tengok berita tengah malam. Jadi banyak kali juga aku melancap kerana banyak kali juga aku stim. Setelah manghantar babynya ke bilik, Anisah pun menjenguk aku di ruang tamu. Anisah dengan suara yang agak sayu memberitahu yang suaminya outstation ke Cameron Highland selama 2 minggu kerana urusan pembelian dan penerokaan tanah balak bagi pihak syarikatnya. Timun basah di farajku dikeluarkan dan di tusuknya ke lubang duburku. Aku hanya sekali sekala sahaja bermain bontot dengan Diana tetapi mendengar pendedahan tersebut, sudah pasti ia membangkitkan nafsu yang sudah sekian lama disimpan. Selepas makan, kami pulang senyap-senyap ke rumah aku dari pintu belakang kerana bahagian belakang rumah aku tiada rumah lain, hanya di bahagian hadapan tetapi agak jauh yang mempunyai rumah lain. Diana agak terkejut dengan permintaan aku itu tetapi dia sememangnya mahukan semua ini.

Ternyata na memiliki bulu yang halus dan sentiasa di jaga rapi. Aku tak ikut sebab aku ada kursus di KL Malam esok aku janji sampai ke Sungai Petani , petang besok baru balik ke KL. Aku bangun awal pagi ni pasal pergi check-up kereta sebelum jalan jauh. Dalam 1 ½ jam memandu, aku berhenti kat kawasan rehat Tapah. Awek tu nampak terkejut, tapi cepat control cun dia, sambil senyum “duduklah kalau tak malu.” Aku duduk je..sebab aku kalau pantat punya pasal memang tak malu. nama I Aiza.” Aku tanya Aiza, jarang aku jumpa awek sorang drive kat highway ni. Buat pengetahuan lu orang umur Aiza di awal 30an, tapi kalau compare ngan bentuk badan dia…. Di pendekkan cerita Aiza cakap dia enjoy borak ngan aku…. Entah nak dijadikan cerita, masa aku keluar dari bilik air aku tergelincir sikit.. Mata Aiza tertutup rapat, hanya rengekkan halus kedengaran. Bulu pantat Aiza ditrim rapi membuatkan aku makin tak sabar untuk meneroka pantat tu. Aiza memberi satu senyuman sambil tangannya memegang konek aku. Pantat Aiza wangi sikit, dan rasa air mazinya pun lazat. Sebelum nih tak pernah lagi fuck ngan pompuan…pernah ler fuck jugak.ngan bapok…biasanya aku cari bapok kat chow kit. Aku kata,”Silap parking la…” Lama lepas tu dia kata, “Meh la sini…, boring la kalau jauh-jauh… Tiba-tiba tangan Ani sudah mula merayau meraba-raba “adik” aku. Anisah yang perasan aku merenungnya dengan pantas menutup pehanya kembali dan memandangku dengan raut wajah kemalu-maluan. Aku mula merasakan kehangatan menjalar keseluruh tubuhku. Seketika kemudian Ah Beng mengarahkan aku meneruskan perjalanan ke bilik bacaan sambil melancap. Apabila samapi kehapan bilik bacaan pintu telah tersedia terbuka. Selesai mesyuarat yang hebat untuk projek mega itu, aku mencadangkan untuk berhentam sebelum berpuasa sebulan nanti. Kali ini, tidak perlu menonton filem lucah terlebih dahulu, Diana sudah bernafsu apabila aku mengajaknya masuk ke dalam bilik. Awak nak buat kat saya macam saya buat kat awak ni ye?

Aku tidak tahu samada air ku dalam kemaluaannya menjadi sesuatu atau tidak sebab aku tidak lagi bertemu dengannya selepas itu Aiza Jumaat, 1 November 98. Bini dan anak serta semua orang dalam rumah ni pergi kenduri kahwin di rumah saudara di Sungai Petani. Masuk je Lebuhraya Utara-Selatan, kereta ke utara tak banyak, ni membuat aku bertambah boring. apa nak malu kita niat baik.” Awek tu senyum kat aku, “nasib baik pandai jawab… Bila Aiza tanya aku, nak ke mana, terus terang aku cakap dalam perjalanan nak ambil bini dan anak aku kat kampung. Cadang nak berhenti rehat dalam ½ jam dah jadi sejam. ”, aku jawab “taklah” (kalau orang lain dah tentu kena maki Jepun aku) Masa mandi kepala aku dah terfikir macam2 …. Lama juga aku mandi saja nak bagi Aiza tunggu aku pula. (I guess, the answer is YES) Aku terus membalas ciuman Aiza, makin lama makin ganas. Pelahan-lahan aku gosok perut Aiza, kemudian mula meramas-ramas tetek Aiza. Aku gentelkan pelahan-lahan puting, dan kemudian menghisapnya. Aiza mula mengulum konek aku, dan aku dah mula menjilat. Oleh kerana belahan skirtnya sampai ke pinggang dan posisinya yang agak mengangkang, maka skirt labuhnya itu telah terselak luas dek tiupan angin itu sehingga menampakkan pangkal pehanya yang putih bersih dan telah memukau pandangan mataku. Selepas mengenakan seluar dalam di atas tudungku aku di arah menggunakan sebelah lagi tanganku untuk memegang buah dada dan seterusnya menghisap sendiri buah dadaku. Sesuatu yang sudah pastinya sangat mencabar sekali.

” Tanpa amaran, aku kuit kelentitnya dengan hujung lidah aku menyebabkan na menggeliat sambil berkata “Oooooooooooooooooh! Aku sedut-sedut bibir dalamnya dan aku nyonyot kelentitnya semaunya. Jilatan ku semakin ganas di cipap na dan dia semakin liar. Kakinya menekan bekilat ku, pehanya mengepit kepalaku, kedua tangannya menarik kepalaku ke arah cipapnya sementara cipapnya ditunjahkan pada mulutku. Aku terus merapatkannya ke bibir kemaluannya sambil menolak masuk. Aku terus berdayung sambil dia mengerang keseronokkan bercampur kesakitan. tak mainlah mana ade standard, lu orang yang bujang2 bolehlah. Dia kata tempat ni ramai orang lepak, aku rasa dekat taman permainan tengah bandar Ipoh. rupa2nya Aiza ni juga bini orang, tapi nombor 4 punya. Tell you the though, I don’t aspect to much from Aiza. Aku tunggu sampai tertidur-tidur, dalam pukul 7.00 pm aku dengar loceng bilik berbunyi. “you kena bagi I upah pasal tunggu you lama.” Aiza tanya aku, “you nak apa ? Aiza jawab lagi, you fikir dulu lepas tu you cakap. Oleh kerana di sebelah kanan keretanya ada beberapa parking lot yang kosong, aku pun parkingkan kereta itu di sebelah kanan keretanya dengan jarak 3 parking lot. Aku akur dan mula melukakan onani ditangga rumah Ah Beng. Roslan mencadangkan pada malam itu, semua bulu kemaluan harus dicukur.

Kemudian aku lekapkan lidah aku pada cipap dia dan aku jilat dari hujung alur bawah hingga ke kelentitnya. Tindakan selanjutnya aku terus menjilat pinggir kedua bibir cipapnya. Sekali kiria ke atas dan sebelah kanan hala kebawah. Sambil tangan ku memain kan putingnya dan meramas buah dadanya. Setiap inci tubuhnya aku jilat dengan satu pergerakan yang perlahan. Aku jilat mengelilingi buah dadanya yang masih tegang itu dari bahatian bawah menuju ke hujung putingnya. Begitulah silih berganti sehingga na memberi respond lagi. Aku terus membuka seluar ku dan mengeluarkan senjata ku yang sedang tegang. Entah apa mimpi Aiza, dia pelawa aku temankan dia sebab diapun nak ke KL besok. Aku naik boring dalam hati aku dah menyumpah-nyumpah. Kisah stim aku yang pertama bermula hampir 5 bulan selepas itu (bulan Mac, dan masa ini aku dah tau nama dia Anisah) pada petang tu, seperti biasa aku balik dan sedang aku nak parking kereta aku, tetiba aku nampak Anisah berada di dalam keretanya dan sedang siap² nak keluar. Aku diarah supaya mengulum jariku dan seterusnya membasahkan kemaluanku dengan menggunakan air liur. Mungkin mereka memikirkan seperti apa yang sedang aku fikirkan, adakah kami akan keletihan nanti ?

gambar wanita umur 30an keatas tayang tetek-71gambar wanita umur 30an keatas tayang tetek-81gambar wanita umur 30an keatas tayang tetek-58

Masa tu ada tiga empat bas ekspres dan keretapun tak berapa banyak berhenti kat situ. Dia cakap dia memang selalu ulang alik dari KL ke Ipoh… Kita orang bertukar business card sebelum menruskan perjalanan masing2. Balik seminggu selepas balik ke KL, company aku hantar aku ke Ipoh buat presentation kat client. ape lagi terlondehlah kain tuala aku dan terpampanglah konek aku yg kekecutan macam kepala kura-kura nak masuk. Ketawa tengok aku, mungkin suka tengok aku jatuh atau suka dapat tengok konek org muda (selalunya tengok konek laki dia yg dah 60 tahun). Sebelum aku pakai tuala balik, aku tanya dia dah puas tengok ke. Tiba2 Aiza bangun dan menolak aku menyebabkan aku terlentang. Aiza dan aku makin rakus, makin cepat aku menjilat pantatnya, makin kuat nyonyotan Aiza kat kepala konek aku. Dalam 10 minit upacara jilat dan mengulum, Aiza bangun dan mula menguda aku. Aku rasa Aiza ni memang selama ini tak pernah puas dengan suaminya. Tapi benda yang nak aku citer nih kisah aku fuck ngan pompuan tulen. Citer dia camnih, time tuh kira cuti semester…so aku maleh nak balik umah…sebab boring dok kat umah…yerlah.nih takder adik beradik x-cept abang aku ajer…tu jer lah yang baru kawin. duduk-duduk jer.” Aku pun bangun dan terus duduk kat sebelah dia. Apa lagi, “adik” aku yang memang sudah terjaga terkejut. Sebab “adik” aku tak pernah kene usik kat orang pompuan, tu pasal aku senyap. Kemudian dengan satu jelingan manja yang terselit seribu pengertian, dia melangkah masuk ke rumahnya. Aku terus merangkak masuk sambil tangan kananku masih bermain-main di faraj. Mereka angguk sahaja, siapa yang tahan dalam tempoh sebulan. “You know what Man, Ana sudah tidak dapat tahan sejak awal perbincangan tadi ! Mendengar kata-kata itu, aku semakin ganas dan kami pun bermula aksi-aksi dramatik tetapi aku sudah pasti tidak terus memasukkan batangku ke dalam pukinya. Akal nakal aku mula bekerja, dengan sengaja aku tekankan belakang tangan aku rapat pada buah dadanya. Tangan aku tanpa dipelawa terus menerpa pada celah kangkangnya yang ternyata telah sedikit lembab. Dengan perlahan aku terus berbaring di atas katil di sebelah na. Memula aku ramas dari luar ajer pastuh dia suruh aku sendiri bukak baju dia.pun bukak ler..siglet dia tuh.tu dia pakai bra lagih.pun bukak kancing bra dia..puting merah.. Aku bertanya dia mahu menonton cerita apa pula kali ini. Kemudian dia berkata, “Apa kata kau buka cerita yang kau tengok tadi? Apabila sampai ke pintu rumah, ku lihat pipi Anisah kemerahan mungkin kerana menahan malu. Kali nie aku rase macam lawas jugak psal dibantu kelicinan air mazi tadik. Ah Beng mula menujahkan timun tersebut dengan agak laju sambil sekarang senjatanya ditujah keluar masuk mulut ku. Tiba-tiba Ah Beng memberhentikan tujahan senjata dan timun dan bangun meninggalkan aku. Dia pernah melakukan hubungan seks dengan bekas teman lelakinya yang tidak bersunat tetapi tidak seenak melakukannya bersama aku kerana pelir lelaki melayu sudah bersunat dan juga kepala pelir yang bersunat sememangnya menambah kenikmatan kepadanya. Dengan sekali imbas, kawasan tengahnya kosong, mungkin tempat orang beradu tenaga. Kami merancang permulaan untuk pesta itu kerana kami sudah pastinya tidak tahu bagaimana untuk bermula. Akhir sekali aku sepit putingnya diantara jari telunjuk dan jari hantu aku dan menggentelnya perlahan-lahan. ” ketika itu anak sulung nya memanggil lagi membuatkan dia tersentak. Dari luar kain yang dipakainya jari telunjuk aku aku gerakkan turun naik di celah alurnya. Isteri ku menunggu di dapur dan kami minum kopi bersama sambil berbual. Aku memang dah masak betul dengan perangai dia, kalau dia tidurkan anak awal-awal dan buat kopi sebelum tidur dia mesti hendak malam tu. dia guide aku.suruh aku isap puting dia.pun isap ler sambil meramas tetek dia sebelah kanan.gaks aku isap tetek dia sampai dia moan..pastuh dia kata nak isap kote aku…aku pun kasi lah…lama jugak dia isap kote aku…pastuh dia suruh aku jilat puki dia2.pun buat macam orang kena pukau plak.cakap dia..selak kain dia…korek2 sambil jilat.melimpah..habis tergesel2 kat sofa…gaks.tak tahan.suruh aku fuck dia.fuck ler dia..memula ketat jugak..lelama ok sebab air dah banyak..licin ler sikit…aku pun enjut..sambil enjut atas sofa tuh aku isap ngan ramas tetek dia puas…lama2 aku tak tahan.kata aku nak pancut dia suruh aku cepat2 tarik batang aku kluar…aku pun cabut cepat2…nasib baik..sempat.pancut kat bibir pantat dia…abih belendir ngan air mani aku..pastuh dia sengih aja kat aku? ’.gelak pastuh dia jawab’ midi bukan pemalu…tapi buat2 malu ajer”..pastuh dia suruh aku cleanup…sebab mana ler tau abang aku balik kerja awal ker..habis jer settle semua.pun tido2…jaga2 dah dekat2 kul 11 pagi esoknya. Anggap sahaja aku sebagai Man dan si-dia sebagai Ani. Tapi tak pernah laks sebelum tu aku memandai-mandai nak ajak dia main. Oleh kerana Anisah sedang memangku baby, akupun mengofferkan diri untuk membuka kunci pintu rumahnya. Aku mula merasakan kesedapan yang amat sangat dan secara otomatik aku mula mengayak-ayakkan punggung dan pinggangku. Dia mengarahkan aku menonggeng dan mula bergerak kebelakangku. Aku bertanya samada dia pernah bayangkan bermain dengan dua lelaki atau dengan kata lain fuck melalui puki dan bontot ? Aku mencadangkan tepat pada jam 11, kami semua berbaris berdepan dengan pasangan masing-masing dan mula berbogel. Setelah beberapa lama mengusiknya begitu, aku ubah degree batang ku. Ternampak sahaja satu sudut tasik yang sunyi, aku pun memandu kereta ku ke sana lalu berhenti. Anisah Segala-galanya bermula apabila aku berpindah ke Shah Alam setelah mendapat pekerjaan baru. Oleh keranan aku melanggar arahannya maka aku telah di denda membuka seluar dalam dan mengonggong seluar dalam ku dimulut sambil merangkak naik keatas tangga. salah seorang dr sepupu dia pulak dok tarik puting I . Satu cadangan yang sangat menarik dan jelas dengan serta merta membangkitkan nafsu aku ialah tiada kondom akan digunakan. Diana kemudian berkata, kami (yang lelaki) boleh pancut air mani kami dalam atau luar atau dimana-mana yang mereka (perempuan) mahukan dengan syarat mesti diberitahu dahulu kepada mereka. Bila kepala ku menyentuh kelentitnya, dia mengerang dan menggeliat. Terus terang aku katakan yang nafsu ku sudah memuncak ketika itu…lebih-lebih lagi apabila aku terpandang alur teteknya ketika dia membongkok membula radio kereta ku. Esok ari aku bangun, aku check out…semuanya dah berbayar.,…nira pun dah blah…sampai ari ni.ada perjumpaan secret kami…kalau tak kat hotel.dalam kereta dia pun on…janji puas. Ah Beng marah kepadaku kerana mendapati aku memakai seluar dalam. Satu idea yang sangat menarik, memang Diana sangat bernafsu sekali. Diana tersenyum memanjang apabila aku menoleh ke arahnya.

Leave a Reply

  1. canli sexs izle 17-Apr-2014 18:01

    In a February note to clients, Morgan Stanley analysts said the honeymoon period for Tinder’s “casual dating” wouldn’t last for long.

  2. otido cherkassy sufdating 17-Feb-2015 06:07

    Svolgimento di interrogazioni a risposta immediata (vedi allegato). Seguito della discussione del disegno di legge: Conversione in legge del decreto-legge 9 febbraio 2017, n. 8, recante nuovi interventi urgenti in favore delle popolazioni colpite dagli eventi sismici del 2016 e del 2017.

  3. validating checkboxes with javascript 24-Aug-2014 20:17

    Said, how she said well come on in to the cohesion of the plaster dates.

  4. Free viedochat online 18-Feb-2017 17:26

    free cam shows with the hottest webcam girls free live sex shows and video chat rooms!

Free chat raw sex