Kisah lucah ganas dalam burit s ai pengsan radioactive dating ppt

posted by | Leave a comment

moral of the story: TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer.

Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan.

Saya setuju kerana sudah seminggu saya tidak pulang ke rumah menjenguk suami.

Kebetulan Andy, rakan saya itu satu daerah dengan saya. Kami bertolak selepas kursus petang hari Jumaat dan hanya berdua-dua sahaja. Selepas makan kira-kira pukul 7.00 malam kamipun bertolak.

Jika tidak, saya benar-benar tidak boleh bayangkan apa yang akan berlaku kepada saya. ‘Sila berhati-hati apabila merancang untuk menaiki teksi, terutama wanita.’ Saya menerima e-mel beberapa bulan lalu tentang ‘seorang wanita masuk ke teksi dan berasa tidak selesa dan menjadi lemah apabila dia terhidu sesuatu seperti kemenyan yang dibakar.

Dia bertindak bijak untuk mengarahkan teksi tersebut untuk berhenti serta-merta dan selepas membuang wang pada lelaki teksi tersebut ,dia segera keluar dari teksi.

Tetapi dia terus cuba untuk bercakap dengan saya dan bertanya kepada saya mengapa tidak menurunkan saya di destinasi saya sahaja.

Selepas seketika, dia berasa lemah dan tidak dapat bercakap atau menjerit.pemandu teksi berbangsa India tersebut terus memandu ke jalan yang sunyi di mana tidak ada sesiapa pun orang awam disitu lalu merogolnya. Perkara yang menyedihkan, doktor mengetahui dia telah dirogol tetapi tidak menasihati beliau apa yang perlu dilakukan.Sebelum dia dirogol, dia diberitahu oleh pemandu teksi warga india lelaki tersebut bahawa dia adalah mangsa yang keenam. Doktor hanya membiarkan dia membuat keputusan untuk membuat laporan polis atau tidak .sebab dia tidak mengetahui nama perogol dan juga nombor plat teksi dalam keadaan ketakutan dan trauma ,dia memberitahu doktor bahawa dia tidak berani untuk melaporkan kepada polis.aku pun apa lagi mula la kepala ni mengjenguk kot tingkap…sekali intai tak nampak apa pun…2 kali intai pun tak nampak gak..3 kali aku intai….homaigoddd….terkezut berookkkk aku……si N ni bangan tol lah….ke patut…dia pakai topeng muka ala-ala zombie duk tepi tingkap…tu betol-betol depan muka aku…haram punya orang…demmm…nak tercabutt jantung aku….menangis pun ada time tu..gilaaaaaa……sial la punya member..

Leave a Reply

Free chat raw sex