Luca puki org sungai

posted by | Leave a comment

aku ambil tangan kanan dia dan aku letakkan dekat pelir aku... Maklumlah, first time ada orang pegang pelir aku..terakhir orang pegang dan tengok pelir aku, Doktor yang sunatkan aku... Tetibe aku dengar bunyi percikan air macam ada orang tengah mandi, aku pon apa lagi, pergi la usher... adik botak aku pon terhuyun hayang bila aku lari kejar awek tuh... takde la kampung sangat name dia” bisik aku dalam hati...”Awak? ” Tanya aku dengan gaya bahasa yang lebih lembut... sambil aku lentangkan tangan lapik kepala aku dengan tangan aku, aku biarkan Ain yang puaskan diri die... dalam lebih kurang seminit lebih aku fuck tetek die...

Aku ni pulak kalau guna khemah tak main la kemah kecik2... aku pasang khemah yang besar yang jenis macam mini house tuh... Huishh dekat sejam lebih jugak aku pasang khemah tu sorang-sorang... satu demi satu pakaian aku tanggalkan sampai tinggal boxer jerr... dia pun angguk tanda janji...kemudian baru aku lepas tangan aku dari mulut dia... “Kalau kau janji tak jerit dan lari baru aku angkat tangan aku dari mulut kau” bisik aku lagi... sambil peluk aku jolokkan konek aku dalam puki Ain... memang lazat habis la gua cakap lu kalau buat gaya nie sebab bila buat gaya nie puki dalam keadaan kepit... Lepas tu, bila aku dah penat aku pulak yang baring...

Leave a Reply

Free chat raw sex