Malay cikgu bertu etek dlm kelas mp4

posted by | Leave a comment

Nitto Neogen ni RM550 sebijik, setelah santap lebih 100KM, dan mengharungi hujan hari ni, terbukti mmg sedap tayar ni berbanding 'Dunlop Sport Maxx' sebelum ni. 6)LOBA turbocharge(Hanya tambah sedikit HP, tapi bagus utk kurangkan 'turbo lag') Dengan list kat atas ni, ianya automatic akan jadi stage 2 #:-S Insha Allah harap semuanya berjalan dengan lancar. Selalu orang upgrade, tapi kali ni kita Downgrade skali. : Deh takdok la Quick Save jual sport rim ngan tayar huhu. aku biasa usha2 kat sunway tu.redzone racingfit semua tu..harga leh tahan... haritu side mirror belah kiri patah..pergi bnyk kedai semua mintak RM1500 utk half cut..kalau BMW side mirror sebijik baru dalam 600-700 mcmtu x silap. kalau minor 4 rat je..tukar minyak hitam oil filter,,,dah..kalau nak jiat 320d ok...320d e90 ke? eh men jilat2 lak yekalau nak jiat 320d ok...320d e90 ke? Aah bro, cadang nk amek diesel sbb tork dia memberangsangkan hehe and fc cun.. : DSalam owner2 vw.cdang nak ambik vw golf 1.6..harga 70k ..agak2 ok ke vw golf 1.6 ni ek.. After sales maaanyak problem dan DSG gearbox with dry clutch dikatakan selalu jam dan xsesuai dgn cuaca panas serta start & stop operation (jln jem)kat M'sia ni. Sejak akhir2 ni selalu spanner icon keluar kat dashboard. Harga lebih kurang RM900 utk michelin, bos kedai tu rekemen tayar lain, aku ingat lagi mahal, rupanya yg lagi murah. Kalau Mapping dan barang2 mod engine yg lain aku akan p kat Ke V ni. Setakat ni takde kedai yg boleh aku percayai sangat. maintenance leh tahan.mahal dalam 20%-30% berbanding bmw... kalau minor 4 rat je..tukar minyak hitam oil filter,,,dah.. kalau minor 4 rat je..tukar minyak hitam oil filter,,,dah.. Gambo original di atas Now rim kat kete golf mk6 gti Milage baru 30k Nak letgo rim sbb nak downgrade pakai 18 balik Kalau minat, bole tgk n nego area subang / selayang Tq bros Tumpang lalu kwn2.. Gambo original di atas Now rim kat kete golf mk6 gti Milage baru 30k Nak letgo rim sbb nak downgrade pakai 18 balik Kalau minat, bole tgk n nego area subang / selayang Tq bros knp nak downgrade..x tahan keras ke? Bulan lepas Golf GTI MK6 RM180k clearing stock, RM30k diskaun tu. ok dekat dgn umah :) ooo igt vw ni ade mcm bmw yg ade recond punye kat showroom hehe.. harap2 jd la kali ni :)cgrock:)paid ADa juga recond. Basically, kereta org trade in yg baru pakai saja, atau kereta test drive. pre owned punya kereta dah kena hentam kaw2 org buat test drive....tu diskaun lebih...takpe walaupun dah kena lenjan keta still tiptop.....veedub mmg tahan lasak...1st jual GTI mk5 hr tu keta test drive unit gak.....lepas 3 tahun call cust dia ckp keta still best sayang nak jual..... Sy tgh tgk2 jgak ni yg 1.8 punya tahun 09/10 cuma xtau mcm mana behavior kereta ni... FC so far leh tahan la..perjalanan KL - penang kalau bawak santai2 xde merembat dalam rm80 minyak RON95.. :)) Ooo yker..la tuh...website buyvagpart tu ada alamat dia kan? Usha kat internet lau remap leh dpt 240 hp jgk tu bnyk naik..best.. nk tengok poket kot2 mampu angkut satu kasi wife adiah bersalin nnt.. nk gi showroom takut memalukan diri pulak nnt hehehe Golf GTI MK7 RM209k, Polo GTI RM151k. maksud saya 2nd hand kat kedai2 used car, tapi kat showroom pun ada rasanya test drive unit sebab ada club member yg beli kereta test drive lupa plak, showroom kat Wearnes Sg Besi. maksud saya 2nd hand kat kedai2 used car, tapi kat showroom pun ada rasanya test drive unit sebab ada club member yg beli kereta test drive punya. ok dekat dgn umah :) ooo igt vw ni ade mcm bmw yg ade recond punye kat showroom hehe.. harap2 jd la kali ni :)cgrock:)paid Showroom sg besi? Basically, kereta org trade in yg baru pakai saja, atau kereta test drive. Sy tgh tgk2 jgak ni yg 1.8 punya tahun 09/10 cuma xtau mcm mana behavior kereta ni... Boleh share sikit x tentang kereta ni..performance, maintenance, FC. Selain servis centre kt mana bengkel yg ok utk servis & repair vw ni? Buyvagpart ni tuan dia salah seorang ahli vwclub gak. Audi rasanya bboleh, sebab ada beberapa individu dlm group kitorang pakai audi s4 dan mapped REVO gak. Tayar Nitto Neogen ni dia agak keras dibahagian tepi dia, jadi kalau cornering pakai comfort mode, mmg yakin seyakin yakinnya:eek: Target untuk sampai akhir tahun ini ialah utk: 1)Alcon Brake kit 2)Intercooler mesti kena tukar. : D igt nak buat stage 1 je dlu.mmg recommended ke? Diorang takde workshop tapi selalu pakai workshop partner diorang di usj. Nitto Neogen ni RM550 sebijik, setelah santap lebih 100KM, dan mengharungi hujan hari ni, terbukti mmg sedap tayar ni berbanding 'Dunlop Sport Maxx' sebelum ni. 6)LOBA turbocharge(Hanya tambah sedikit HP, tapi bagus utk kurangkan 'turbo lag') Dengan list kat atas ni, ianya automatic akan jadi stage 2 #:-S Insha Allah harap semuanya berjalan dengan lancar.

: D Ada alamat, tapi kalau nak dtg call dulu dia, sebab takleh on the spot owner keje tempat lain. :)) Ada alamat, tapi kalau nak dtg call dulu dia, sebab takleh on the spot owner keje tempat lain. q=tbn: ANd9Gc T3AZF8x41V-0OQIGye YZ-8n5BIO-4-jc I3QGCa IU3Zq-ldn VLk dah test drive natang nie... tapi nak milikinya hanya dlm mimpi jela....:((:(( sikitrokok pon best... :)cgrock Senang ada otai dalam ni nak bertanya..hihihi...

Ala aku dulu pun pegi pakai seluar pendek, beg pouch dgn baju i love langkawi, ok je layanan, boleh try contact En Azis Sudin 012-371 1450 atau whatsapp dia. arhhh HH tak tahan2x~X(~X( Market bawah RM170k pun ada skang utk 2nd hand. golf mmg sedap bawak...antara kereta kecil yg sedap bawak dan ada power :)cgrockmk6 cantik... maintenance leh tahan.mahal dalam 20%-30% berbanding bmw...

Skang rasanya semua stock dah abis, tinggal 2nd hand je. nak amik boleh gak sy bg contact member sy awek sales consultant vw....pm..GTi mk7 dah keluar, berapa market 2nd hand mk6 sekarang ya? Kalau ank club member lagi boleh dpt diskaun.: D bro nickname kevin tu kat forum VW ni eh : k3vsalam semua nak join gak ne klu golf 1,4 rm130 murah k mahal member nak jual rasa2 mcm nak sambar ne x tahan beb dia nya turbo tiptop,,,asik bwk je bila lah nak sambar 1 : D yg 2.0 golf gti lg leh kwn test dr pg k kl 1jam lebih je memang tip top....:)paidsalam semua nak join gak ne klu golf 1,4 rm130 murah k mahal member nak jual rasa2 mcm nak sambar ne x tahan beb dia nya turbo tiptop,,,asik bwk je bila lah nak sambar 1 : D yg 2.0 golf gti lg leh kwn test dr pg k kl 1jam lebih je memang tip top....:)paid mk5 ke mk6? bro slalu gi sana ek ooo...eurotuner tu semua barang ori je.yg PU ke yg x ori... pernah skali je pg sana tanya pasal remap..barang carbon fiber jgk sana tu...=P~Ooo yker..la tuh...website buyvagpart tu ada alamat dia kan? Usha kat internet lau remap leh dpt 240 hp jgk tu bnyk naik..best.. FC dia lebih kurang sama mcm kereta bmw walaupun dia ada turbo..kalau pakai dynamic mode haritu isi ron 97 RM150 perjalanan shah alam ke JB sampai JB tinggal 1 bar lg..parah minyak kalau pakai dynamic mode.2 jam dah sampai JB : D performance sgt2 berpuas hati walaupun dia 1.8 boleh tapau kereta 2.5 dan 3.0 cc N/A yg lain : D proven dah main dgn bmw e90 325i highway KL - penang jauh kene tinggal : D maximum pernah try top speed dalam 223 - 225 km/h. Kalau belum pernah tukar lebih baik tukar sekarang.

Buyvagpart ni tuan dia salah seorang ahli vwclub gak. Audi rasanya bboleh, sebab ada beberapa individu dlm group kitorang pakai audi s4 dan mapped REVO gak. Hasilnya, kereta rasa lebih ringan, dan pemanduan yang lebih selesa berbanding dengan Rim 19" sebelum ni yg agak keras:)) Buat kali pertama mencuba tayar dari jepun, iaitu Nitto Neogen. Harga pun bleh tahan ok, tak friendly jugak tokey dia. dah try dgn golf mk5 GTI..x lepas.tapau dgn golf mk5 GTI...habis tekan dah mk5 rapat cucuk kat belakang.. Kalu ade rezeki lebih, silakan mencube vw Sejak akhir2 ni selalu spanner icon keluar kat dashboard.

Diorang takde workshop tapi selalu pakai workshop partner diorang di usj. Tayar Nitto Neogen ni dia agak keras dibahagian tepi dia, jadi kalau cornering pakai comfort mode, mmg yakin seyakin yakinnya:eek: Target untuk sampai akhir tahun ini ialah utk: 1)Alcon Brake kit 2)Intercooler mesti kena tukar. Rim OZ Ultra Leggera 18" Made in Italy, original tire 19". Kalau Mapping dan barang2 mod engine yg lain aku akan p kat Ke V ni. Setakat ni takde kedai yg boleh aku percayai sangat. kat eurotuner damansara lg la mahal gila.V tu kat mana? aku biasa usha2 kat sunway tu.redzone racingfit semua tu..harga leh tahan... kalau bro first beli kereta tu..dpt2 je terus buat major service..tukar segala minyak yg ada dalam kereta tu sbb takut dah lama kan.. Teacher aku pakai golf kaler biru langit.dulu2 kalu jumpe die(2-3 thn lepas)..slalu cakap nk g sc..baru2 ni jumpe,da tuka pakai golf merah.. Last2 masa tengah drive tiba2 kereta tak boleh accelerate. Hantar SC PJ, diorang kata Mechatronics problem,spare part takde.

Leave a Reply

Free chat raw sex