Pantat fan batang

posted by | Leave a comment

Apa lagi budak tu terus melompat mematikan TV dan menutup diri nya dengan selimut. I kata nak tumpang mandi kejap pasal badan I rimas. Aku diam saja sambil mengaru-garu kepala."Hebatnya u…….I u buat," katanya sambil tersenyum. "Tengok lah, kalau bas rosak lagi," jawab ku sambil tersenyum mengejek.

Aku suruh lah salah sorang dari mereka bawa pulang aje ke rumah. Rupa nya kalau larut malam diorang bukak VCD blue lah kat hotel ni. Sekarang ni kan alaf baru, semuanya serba canggih," katanya menjawab pertanyaan ku. "Fuuuh……cukup lah hari ni, tapi lain kali kita buat lagi ya," ujarnya seolah membawa I berjanji.

Nampak jelas breastnya tanpa bra, kecil lagi tapi tu yang best tu. Kami pulang ke pekan kami berasingan seolah tak ada apa-apa yang terjadi. Maybe u are wrong.......korang tak akan tahu apa yang korang belum rasa.....!!!

Yang saya rasakan ketika menunggu tante saya ini ada enaknya juga ada tidak enaknya. Dia memperlebar bibir kemaluannya agar semakin lebih terbuka untuk lebih mempermudah masuknya batang kemaluan saya. “Aduh tante enak sekali, belum pernah Sony ngerasain yang seperti ini. Saya gemetar karena pengalaman seperti ini luar biasa buat cowok perjaka seperti saya ini.

I nikmati kemutan farajnya yang tak berhenti-henti.

I buka semua kain yang ada di badan I terus menyusup masuk dalam selimut yang dipakainya. Tangan I terus menjalar meneroka gunung kembarnya yang baru nak tumbuh tu. Kemudian I mula menumpukan perhatian nak bagi tongkat I 'cum', I hentak bagi tongkat I menyelam habis.

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Jadual ku hari itu agak sibuk, kepala penuh ngan senarai barangan yang perlu ku beli. Beberapa orang penumpang yang sama-sama menumpang kenderaan yang rosak tadi menahan teksi dan mengajak pulang ke bandar 'K'. Mula-mula kami pegi cari makan kat sebuah restoran lepas tu member yang lain rancang nak gi pub. I cadang lah agar kami berempat pakat cari teksi minta hantar pulang. Jadi teksi tu yang kebetulan juga member setuju menunggu kami kerana bayaran untuk menghantar kami memang mahal juga. I memang tak minum lagi, kalau dulu I memang kuat minum juga. I pun setuju lah nak ikut tapi dengan syarat, mereka tak boleh paksa I minum minuman keras……….kalau nak juga I minum Cola je lah.

Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make love, nak bagi I punya 'cum' terpaksa kosentrasi penuh. Cerita nya begini, Oh ya….I nak bagi tau yang I ni keja sendiri. Jadi I sangat kelam kabut berkejar ke sana ke sini mengurus belian. Gadis tu pun turun dari kenderaan tersebut, I tengok dia relaks aje. I pun pegi lah…….gadis tu pun mengekor sama,"Mungkin ada di antara member yang ajak ni keluarga dia." Ujar ku dalam hati. Aku pesan je dengan drebar kenderaan yang rosak tu supaya hantar barang-barang yang I beli ke rumah. Diorang setuju……jadi kami tempah teksi dan mereka kata nak pi pub sekejap.

Leave a Reply

Free chat raw sex