Tumblr zara ashikin main dgn ustaz

posted by | Leave a comment

Terbaharu, muncul lagi kenyataan menerusi laman Facebooknya Zara XXX High School – Zara Extreme mendakwa dia mempunyai banyak pelanggan daripada golongan VVIP yang masih lagi tidak melunaskan bayaran.

Difahamkan, selain memberi perkhidmatan seks, Zara dikatakan mempunyai kelas sendiri iaitu kelas urutan zakar dan pernah menjual ubat kuat lelaki maskulin yang tiada kelulusan daripada Kementerian Kesihatan (KKM).

update:kabarnya dato yang bergelar ustaz tu dah buat laporan polis sebab fitnah yang dibuat oleh Zara ni.. dia bagi alasan orang nasihat kasar la,tak hormat dia la..

melacur pun dia sanggup apa lagi setakat fitnah..kan? Khabarnya dulu dia pernah berniaga menjual sabun keluaran nya sendiri. sedangkan ada juga yang nasihatkan dia dengan lemah lembut.

Tapi mungkin kurang mendapat sambutan dia dah tak jual lagi sabun kecantikan tu.. dia sendiri berani mendedahkan diri dia dengan menyebarkan gambar2 nya di laman sosial ni dengan niat nak mencari pel;anggan.. Tapi kalau dah niat nak berubah pun tak de cakap apa pun memang tak diterima..

sama2 lah kita doakan semoga dia diberi petunjuk dan harap ada tindakan diatas page haram dia tu.. Jika semalam, kecoh dengan pendedahan berani matinya tentang seorang ustaz lulusan Universiti Al-Azhar Mesir berpangkat Datuk yang masih berhutang sebanyak RM3,000 selepas mendapatkan khidmat seksnya selama tiga jam.

Difahamkan, Dato’ Ustaz Y berhutang sebanyak RM3,000 selepas mendapatkan khidmat seks daripada Zara.

Sudah terang lagi bersuluh, Zara dalam kenyataan terakhirnya mendedahkan identiti pelanggan yang berhutang dengannya merupakan seseorang yang berpangkat Dato bergelar Ustaz Y.Sumber dari Aruni sendiri Dia adalah kacukan Siam (ibu) dan Bugis (bapa). Dia juga sering menyebut perkataan lab dan factory kononnya produk yang dihasilkannya melalui proses di makmal dan dan dibuat di kilang.Dia mendakwa bekerja sebagai pegawai undang-undang ( sebenarnya dia cuma pembantu tadbir undang-undang gred 17 ). ( Nama dan lokasi makmal dan kilang tidak pernah disebut). Lelaki2 yang berurusan dengan dia pun tak segan silu tinggalkan komen di laman facebook wanita ni dengan niat nak dapat khidmat seks dari wanita yang hanya dikenali sebagai Zara. entah2 suami awak,jiran awak,teman lelaki awak pun adalah salah seorang "peminat" dia...Apatah lagi dibulan yang mulia ni tergamak mereka melakukan perkara yang terkutuk .

Leave a Reply

  1. Sexy rouletter chat 03-Oct-2014 10:39

    At any time without prior notice and are you confused as to whether.

  2. Friend fuck dating free online com 18-Dec-2016 10:24

    Kak Sabariah memegang kepala ku sambil menekan kearah cipapnya yang membuat aku hampir lemas.“Dah-lah Singh masukkan balak kau, akak sudah tak tahan ni” rengek kak Sabariah.

  3. dating life in san francisco 23-Jun-2016 23:40

    Meet loads of available single women in Chennai with Mingle2's Chennai dating services!

  4. datingdelilah org 24-Jun-2016 04:18

    These are very well concealed fixed on branches of trees, border outposts and multiple other locations.

  5. Chat random mature women 05-May-2015 17:06

    If you are interested in serious dating and long term relationships with South African singles, our list of South African personals is a good place to start looking.

Free chat raw sex