Xxx smp di hutan com localdating com

posted by | Leave a comment

Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.Aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Khairul. Aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Khairul. Sue: Mula2 Sue SMS Khairul kata nak jumpa, di simpang jalan. Sampai di simpang, Khairul suruh Sue follow kereta dia.

Aku kemudian menyuruh Sue menelan semua air mani itu.Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul.Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.

Leave a Reply

Free chat raw sex